True
NRG+
Upoznajte se sa našim brendom!

Predstavljamo Vam naš brend, koji je za veoma kratko vreme postao jedan od vodećim brendova za laptop punjače i baterije!

Preko 500 baterija i punjača kompatibilni sa svim modelima laptop uređaja!


Obezbedite vašem računaru neprekidan izvor električne energije i napunite laptop, NRG+ punjačem, za kratko vreme.

Baterija za laptop obično traje oko 2-3 godine, posle čega joj znatno opadne kapacitet i treba je zameniti. Neispravna baterija može se naduti i uništiti laptop, pokvariti punjač ili napraviti druge probleme. Ako laptop ne može da radi duže od 20 minuta na bateriji, to je znak da je treba zameniti ili izvaditi iz laptopa.

NRG+ baterije za laptop su napravljene od Li-Ion ćelije visokog kvaliteta, pružaju maksimalno trajanje i maksimalne performanse. U opisu možete pronaći odgovarajuće kompatibilne kodove za svaku bateriju. 

Održavajte kontakte na baterijama i računarima. Loš kontakt na pozitivnom i negativnom terminalu izaziva preterano zagrevanje. Ako se desi na pomoćnim priključcima, računar može da dobije pogrešne podatke o stanju baterija, što će izazvati pogrešan prikaz preostalog kapaciteta, nepotpuno pražnjenje i punjenje i druge neželjene efekte.


Sve naše NRG+ baterije za laptop, kao i NRG+ punjači su zamenski, visokog kvaliteta ćelija, što znači da su po specifikaciji vrlo slični originalnim. Uz pravilnu upotrebu prema uputstvu koje dobijete, baterija ili punjač za laptop će trajati godinama.To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.