True
Filters (Clear All)
Quick Filter
Filters
x
Quick Filter
x
Quick Filter
Dux Ducis Yolo futrola za iPhone 14 Pro Max
1.799,00 RSD 1.799,00 RSD
Dux Ducis elegantna futrola od eko kože je serija elegantnih futrola za telefone dizajnirana od strane brenda Dux Ducis. Glavni deo maske je fleksibilna TPU futrola koja je nežna za telefon i sprečava ogrebotine na njegovom kućištu. Sledeći je kruti poklopac koji pojačava fleksibilno kućište. Dodatno je prekriven metalnim premazom koji blista poput poliranog metala. Poslednji sloj je presvlaka od lakirane ekološke kože. Svi ovi elementi čine luksuzni izgled Dux Ducis maske Zaštita telefona od oštećenja Futrola je osnova koju treba da kupite prilikom kupovine telefona. Dobar poklopac je u stanju da smanji rizik od oštećenja telefona nakon pada. Zato je vredno nabaviti Dux Ducis Iolo futrolu, čije fleksibilno kućište raspoređuje energiju udara po njegovoj površini, a podignute ivice oko ekrana štite njegovu površinu od ogrebotina kada se telefon postavi sa ekranom na sto. Zaštita kamere Poklopac štiti staklo kamere od ogrebotina. Sočivo se krije unutar kućišta i ne viri preko ivice. Zahvaljujući tome nema kontakta sa zemljom kada je telefon postavljen sa ekranom nagore Savršeni izrezi Kućište ima precizno izrezane rupe na mestima kamere, zvučnika i utikača za punjenje. Sve je precizno usklađeno sa konkretnim modelom telefona. Siguran hvat. Na bočne ivice kućišta su postavljeni umetci protiv klizanja tako da telefon dobro leži u ruci. telefon, na primer bez metalnih delova. Možete bezbedno da koristite Qi bežični punjač bez skidanja kućišta.
Dux Ducis Skin Pro futrola za iPhone 14 Pro Max
1.399,00 RSD 719,00 RSD
Dux Ducis Skin Pro: Elegantna futrola od ekološke kože sa funkcijom postolja. Moderan dizajn - Kućište ima elegantan dizajn koji će raditi u svakoj situaciji. Nije bitno da li će to biti poslovni sastanak ili običan društveni razgovor. Izdržljiv i izdržljiv - Dodatak je napravljen od eko kože prijatne na dodir i podržan unutrašnjim TPU slojem otpornim na udarce. Potpuna zaštita - Zatvoren dizajn maske čini telefon savršeno zaštićenim sa svih strana. Funkcija postolja - Kućište se može sklopiti u zgodno postolje. Savršeno za gledanje filmova ili pregledavanje fotografija. Praktičan džep - Na unutrašnjoj strani preklopa nalazi se praktičan džep za kreditnu karticu, vizit kartu ili ličnu kartu. Integrisana dugmad - blokiraju put bilo kakvoj prljavštini ispod poklopca. Precizni izrezi - Garantuju lak pristup svim potrebnim portovima.

Uvek prvi

Prijavite se za newsletter i saznajte prvi o fenomenalnim akcijama na našem sajtu.To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.