True
Filters (Clear All)
Quick Filter
Filters
x
Quick Filter
x
Quick Filter
Ugreen AV168 Audio Adapter 3.5mm - 6.35mm/6.5mm
609,00 RSD 479,00 RSD
Ugreen adapter audio adapter od 6,35 mm / 6,5 mm utičnice (ženski) do 3,5 mm mini utičnice (muški) crni (AV168 80730) Mali, ali veoma svestran adapter koji vam omogućava da povežete audio kabl sa utičnice od 6,35 mm / 6,5 mm na 3,5 mm mini jack konektor. Mnoge mogućnosti Adapter omogućava, na primjer, povezivanje laptopa ili pametnog telefona na zvučnike ili gitaru na računar. Raspon mogućnosti je ogroman. Kompaktne dimenzije Adapter na dlanu ne utiče na izgled vaše kućne audio opreme. Ti to jedva primjećuješ. Pozlaćena završna obrada Ova tehnologija proizvodnje garantuje još bolji kvalitet zvuka. Uživajte u svojim omiljenim pjesmama na najbolji mogući način.
Ugreen HiTune T1 TWS slušalice Bluetooth
6.489,00 RSD 4.547,00 RSD
Ugreen HiTune T1 bežične slušalice TWS Bluetooth 5.0 (WS111) Tražite li bežične slušalice jednostavne za upotrebu i dobrog izgleda? Morate provjeriti HiTube model od Ugreen. Ove slušalice su opremljene Bluetooth, EQ modom koji podržava TWS MCSync tehnologiju. Proizvođač je pazio na svaki komad konstrukcije kako bi bio čvrst i istovremeno savršeno prilagođen obliku uha. Zahvaljujući tome, čak i dugotrajno slušanje muzike postaje zadovoljstvo. To je moguće i zato što puna baterija može raditi do 5 sati!
Ugreen digitalno optički audio kabl 1m
689,00 RSD 479,00 RSD
Plug and Play Toslink audio muški kabel Ugreen Toslink digitalni optički audio kabel može spojiti audio komponente visokih performansi, poput CD playera, Blu-Ray-a itd. Opis Ugreen Toslink digitalni optički audio kabel može spojiti audio komponente visokih performansi, poput CD playera, Blu-Ray playeri, DAT snimači, DVD uređaji, igraće konzole i drugi audio uređaji s digitalnim optičkim sučeljem (S/PDIF) do prijemnika/pretpojačala, audio procesora ili digitalno-analognog pretvarača. Optički kabel sprječava elektromagnetske i radiofrekventne šumove koje može izazvati električni kabel, nudeći jasniji zvuk za istinitiju reprodukciju izvorno snimljenog zvuka.
Ugreen USB 2.0 (muški) - USB 2.0 (muški) data kabl 1,5m
319,00 RSD 239,00 RSD
Ugreen USB 2.0 (muški) - USB 2.0 (muški) kabel 1,5 m USB 2.0 muški i muški kabel povezuje USB periferiju s USB 2.0 priključkom tipa A na računalo za brzi prijenos datoteka. Djeluje kao produžetak za vašu USB 3.0 vezu. Super Speed Transfer Brzina do 480 Mbps za USB 2.0 prijenos podataka. Kompatibilno sa USB 1.1 priključcima računara. Za USB 2.0 a kabel nije potreban upravljački program. Samo plug-and-play za kućišta tvrdog diska, pisače, modeme, kamere i druge USB-periferne uređaje velike brzine.
Ugreen bežični punjač Qi 10W
2.069,00 RSD 1.439,00 RSD
7,5W brzi bežični punjač za iPhone: UGREEN QI bežični punjač opremljen najnovijom QI tehnologijom bežičnog punjenja, podržava bežično punjenje za iPhone 8, 8 Plus, iPhone X/XR/XS/XS Max sa optimalnom snagom od 7,5 W, također podržava 5W bežično punjenje punjenje za QI kompatibilne uređaje kao što su LG, Sony, Huawei telefoni, omogućava korisnicima da uživaju u lakoći bežičnog punjenja. 10W brzi bežični punjač za Samsung: 1,4 puta brži od standardnog 5W bežičnog punjača, uštedite vrijeme za punjenje da biste igrali više.
Ugreen Waterfall Magnetni auto držač za telefon za ventilaciju
1.739,00 RSD 1.199,00 RSD
Ugreen vodopad magnetni držač telefona (LP290) Kompaktni magnetni držač za automobil za izlaz zraka Kompaktna veličina – Nosač ne blokira vaše vidno polje. Izdržljiv i pouzdan – Napravljen od visokokvalitetnog aluminijumskog materijala sa silikonskom pločom protiv klizanja. Snažan magnetni držač – 5 čvrstih magneta omogućava čvrsto držanje telefona tokom vašeg putovanja. Prekriven silikonom, bez ogrebotina na telefonu – Obloženi silikoni u potpunosti pokrivaju kontaktnu površinu kako bi se spriječile ogrebotine telefona.
Ugreen HDMI kabl 4K 60Hz 3D 2m
789,00 RSD 599,00 RSD
HDMI kabel 3D vizuelni efekt Izlaz 4K ultra HD slike 4K x 2K rezolucije, 4 puta jasniji od 1080P Podržava 3D vizuelni efekt. uživajte u video zapisima visoke rezolucije kod kuće Kompatibilno sa bilo kojim uređajem koji ima HDMI sučelje Povežite laptop sa projektorom, podijelite ideju Otporan na savijanje, PVC materijal iz okoline, mekan i izdržljiv Bez gubitka signala, anti-smetnje osiguravaju sliku visoke rezolucije
Ugreen USB 2.0 (muški) - USB 2.0 (muški) data kabl 3m
499,00 RSD 239,00 RSD
Ugreen USB 2.0 (muški) - USB 2.0 (muški) kabel 3 m USB 2.0 muški i muški kabel povezuje USB periferiju s USB 2.0 priključkom tipa A na računalo za brzi prijenos datoteka. Djeluje kao produžetak za vašu USB 3.0 vezu. Super Speed Transfer Brzina do 480 Mbps za USB 2.0 prijenos podataka. Kompatibilno sa USB 1.1 priključcima računara.
Ugreen držač za ventilaciju
889,00 RSD 479,00 RSD
Ugreen držač telefona za montažu na ventilacioni otvor sivi (LP120 30283) Opis proizvoda Poboljšana sigurnost Ugreen nosač za telefon u automobilu može bezbedno držati vaše telefone/tablete sa sigurne dve kopče koje čvrsto drže lopatice otvora za ventilaciju. štiti vaš uređaj od grebanja i klizanja. Držite svoje uređaje na njemu i ne klizite, čak i kada vozite po neravnom putu. Univerzalna kompatibilnost. Jednostavno rukovanje pozivima: Hands-free telefonsko iskustvo je dobro za vašu sigurnost na putu. Savršen pogled: Nema potrebe da ometate pogled ili koristite dodatni prostor sa standardnom kontrolnom pločom ili prozorom.
Ugreen Type C data kabl 480 Mbps 3A 1,5m
429,00 RSD 239,00 RSD
Kabl omogućuje vam povezivanje najnovijih pametnih telefona, tableta i drugih nadolazećih uređaja sa USB priključkom tipa C na glavni računar, laptop, zidni punjač ili spoljna banka za napajanje sa USB A 2.0 ili 3.0 portom za punjenje ili sinhronizaciju. Bakreni vodiči otporni na koroziju i zaštita od aluminijske folije pružaju maksimalnu provodljivost i minimiziraju gubitak podataka, osiguravajući vam brzinu prijenosa podataka od 480 Mbps. 24K pozlaćeni konektori sa oblikovanim dizajnom rasterećenja osiguravaju pouzdane performanse pri dugotrajnoj upotrebi.
Ugreen 3,5mm mini jack AUX spliter adapter kabl sa ulazom za mikrofon 20cm
579,00 RSD 359,00 RSD
Kabl za razdvajanje slušalica od 3,5 mm savršeno je dizajniran za povezivanje vaših slušalica koje imaju zasebnu utičnicu za slušalice (CTIA) i mikrofon (TRS) s računarom, laptopom ili tabletom, rješavajući problem što se slušalice ne mogu spojiti na računar koji ima samo jedan priključak za slušalice od 3,5 mm. Pre priključivanja adaptera u računar, uverite se da su slušalice i mikrofon priključeni u adapter, jer u suprotnom neće podići mikrofon. Dva ženska porta, jedan za priključak za slušalice, drugi za priključak za mikrofon.
Ugreen auto držač za telefon za ventilaciju
1.189,00 RSD 839,00 RSD
Opis proizvoda Poboljšana sigurnost Ugreen nosač za telefon u automobilu može bezbedno da drži vaše telefone/tablete sa dve sigurne kopče koje čvrsto drže lopatice ventilacionog otvora. Unutrašnja teksturirana i meka gumena podloga postolja za držač za automobil štiti vaš uređaj od grebanja i klizanja. Držite svoje uređaje na njemu i ne klizite, čak i kada vozite po neravnom putu. Univerzalna kompatibilnost. Savršen pratilac na putu Ovaj držač za mobilni telefon sa ventilacionim ventilom za automobil vaš je najbolji pratilac na putu. Jednostavno rukovanje pozivima: Hands-free telefonsko iskustvo je dobro za vašu sigurnost na putu.

TV Box T95 Allwinner H616

5999din 

7999din

Pogledaj

Uvek prvi

Prijavite se za newsletter i saznajte prvi o fenomenalnim akcijama na našem sajtu.To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.