True
Filters (Clear All)
Quick Filter
Filters
x
Quick Filter
x
Quick Filter
WK Design Wireless Bluetooth slušalice
2.289,00 RSD 2.289,00 RSD
Bežične slušalice WK Design Bluetooth 5.0 (M8) Udobne bežične slušalice omogućit će vam da razgovarate satima i osigurati odličnu zabavu bez ograničenja! WK Design predstavlja moderan i udoban gadget koji je jednostavan za korištenje. Jastučići za uši na ovim slušalicama su napravljeni od meke pjene koja garantuje savršeno prianjanje u uho i usmjerava zvuk tamo gdje su namijenjene. Bez ometanja, bez smetnji i bez kašnjenja, samo impozantan bas. Specifikacija: Marka: Remax Bluetooth verzija: V5.0 Frekvencija: 2400MHZ-2500MHZ Impedansa: -32ohm Kapacitet baterije: 200mAh Vrijeme reprodukcije: 3-4 h Vrijeme razgovora: 3-4 h Vrijeme pripravnosti: 80 h Vrijeme punjenja: 2-3 h Ulazna snaga: 5V-1A Materijal: ABS + PC Glavne karakteristike: Bluetooth 5.0 tehnologija za stabilne veze, velika dinamička zavojnica, moćna bas baterija velikog kapaciteta – vrijeme pripravnosti do 80 sati lagane jastučiće za uši napravljene od visokokvalitetnih dugmadi neovisnih od PU pjene za upravljanje jednom rukom savršeno odvajanje od buke u žičanom i bežičnom režimu Savršeno muzičko iskustvo Slušanje muzike nikada nije bilo izvor tolikog iskustva. To je zahvaljujući zavojnici u zvučniku čiji je prečnik 2,40 mm – dovoljno da čujete omiljene pesme ili čisti glas sagovornika. Ovako visok kvalitet zvuka proizlazi iz funkcije smanjenja buke i dobre izolacije od vanjske buke. Velika udobnost upotrebe Jastučići za uši na slušalicama su presvučeni mekom penom koja garantuje savršeno prijanjanje uz telo i istovremeno visoku udobnost korišćenja, čak i tokom dužeg vremena. Široki pojas je podesiv tako da možete slobodno prilagoditi svoje slušalice.
WK Design bežični zvučnik Bluetooth 5.0
1.459,00 RSD 1.459,00 RSD
WK Design Prenosni bežični Bluetooth 5.0 3W zvučnikBežični zvučnik dizajniran za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili na poslu. Savršen je za reprodukciju muzike, kao i za reprodukciju audio knjiga. Ovaj hands-free set osigurat će visoku udobnost primanja zvuka i povećati kvalitet svake aktivnosti. Zahvaljujući bežičnoj konekciji sa uređajem, korisnik dobija veliku slobodu u pogledu njegove lokacije. Ne mora nužno biti blizu električne utičnice.Bluetooth verzija: 5.0Kapacitet baterije: 300 mAh Snaga: 3 WTip konektora za punjenje akumulatora: mikro USBUlazna struja: 5V / 1A Vrijeme reprodukcije muzike: do 3-4 sata Vrijeme pripravnosti: 72 sata Težina: 155gVeličina proizvoda: 117 x 80 x 39 mm Vrijeme punjenja: približno 4 sata Funkcionalni uređaj U vašem domu sigurno će biti mjesta za ovaj kompaktni i moćni uređaj. Stvoren je korištenjem visokokvalitetnih materijala i izgleda elegantno u suvremenim interijerima. Signal prima na udaljenost od 10 metara, tako da muziku možete slušati čak i iz daljine.
Rasprodaja
[HRT.55029] WK Design držač za ventilaciju sa bežičnim punjenjem Qi 10W
WK Design držač za ventilaciju sa bežičnim punjenjem Qi 10W
1.879,00 RSD 1.499,00 RSD
Jednostavan za upotrebu
Velike mogućnosti podešavanja
Napravljen od visokokvalitetne opreme za računar sa metalnom strukturom.
Bez ogrebotina
Nekoliko nivoa zaštite
WP-U47
WK Design magnetni auto držač za telefon
2.999,00 RSD 2.999,00 RSD
WK Design Upine serija 15W MagSafe bežični punjač crni (WP-U95) Kada putujete automobilom, vjerovatno vrlo dobro znate da potraga za savršenim držačem i kablom za punjač može biti izuzetno zamorna. Nije uvek moguće odgovarajuću opremu prilagoditi veličini telefona, a često je potrebno i skinuti dodatni poklopac kako bi mogao stati u držač. Ovi problemi će nestati ako odlučite odabrati proizvod iz WK Designa.
WK Design V29 Stereo slušalice
1.619,00 RSD 1.619,00 RSD
WK Design V29 - Bežične Bluetooth slušalice za uši. Sportske Bluetooth bežične slušalice sa trakom za vrat. Odličan dodatak za sve koji vode aktivan životni stil koji je uvijek ugodniji uz omiljenu muziku u pozadini. Bez obzira da li se radi o treningu snage, džogiranju ili opuštenom pješačenju u kombinaciji sa divljenjem pejzažu, uz vlastitu muziku, vježbe će proći brže, rezultati će biti bolji, a pogledi kao da poprimaju drugačiji karakter. Izuzetan komfor - Ergonomski dizajn utikača sa zvučnicima postavljenim pod uglom od 30 stepeni precizno odražava geometriju uha, i samim tim slušalice bolje pristaju od standardnih okruglih dodataka. Čak i nakon nekoliko sati korištenja, i dalje možete u potpunosti uživati u omiljenoj muzici bez bolnih i umornih ušiju. Udobna traka za vrat - Napravljena od fleksibilnog TPE-a, traka za vrat je dodatna garancija da nećete izgubiti ili oštetiti slušalice, čak i tokom intenzivnog pokreta . Kabel se proteže duž trake za glavu, tako da praktično nema šanse da se zakače za bilo šta. Umjesto da brinete o dosadnim kablovima, možete se u potpunosti usredotočiti na trčanje, vožnju bicikla, trening u teretani ili zabavu u samo hodanju. Zvuk čist kao suza - Dizajn slušalica i odgovarajući balans njihovog zvuka donijeli su očekivanu korist u oblik čistog i prostornijeg zvuka, kako u slučaju niskih tako i visokih tonova. Baterija velikog kapaciteta - Slušalice su opremljene baterijom kapaciteta 90 mAh, što znači da nakon punjenja mogu trajati oko 4-5 sati neprekidnog slušanja muzike. Osim toga, u stanju pripravnosti, dodatak može raditi do 180 sati bez potrebe za spajanjem na utičnicu. Impresivno, zar ne?Bluetooth 5 - Upotreba Bluetooth 5 tehnologije je garancija stabilnog prijenosa/prijema signala, bez nepotrebne buke i kašnjenja. Osim toga, zbog manje potrošnje energije, baterija dodatnog pribora traje duže, što vam omogućava da više vremena provedete slušajući muziku ili razgovarajući sa svojim najmilijima. Specifikacija: Marka: WK Design Model: V29 Tip slušalica: In-ear Materijal: ABS + TPE + silikon Bluetooth: 5.0 Udaljenost prijenosa: 10 m Baterija: 90 mAh Radno vrijeme (pripravnost): 180 sati Radno vrijeme (muzika): 4- 5 sati Vrijeme punjenja: 2 sata Dodatne karakteristike: daljinski upravljač na ručki Set uključuje: slušalice, USB/mikro USB kabel (50 cm), garantni list
WK DESIGN TWS slušalice Blutooth 5.0
2.789,00 RSD 2.789,00 RSD
WK Design TWS Blutooth 5.0 Prave bežične slušalice sa kućištem za bežično punjenje TWS (prave bežične stereo) slušalice donose vam izvanredan muzički užitak i omogućuju vam telefonske pozive bez upotrebe ruku. Ergonomski dizajnirane slušalice povećavaju dugotrajnu udobnost nošenja i uvijek drže slušalice stabilne dok vježbate. Lagane kao 5 g, stvarajući fantastično iskustvo nošenja Ugrađeni HD dekoder s pokretnom zavojnicom, u kombinaciji s tehnologijom za poništavanje buke, ove slušalice mogu vam pružiti Hi-Fi i jasan i jasan glas, ergonomski dizajnirane slušalice za uši za nudi vam maksimalnu stabilnost i udobnost Ugrađeni napredni Bluetooth 5.0 čip sa snažnom sposobnošću protiv smetnji koji vam pruža stabilniji i glasovni užitak s latencijom Dolazi s prijenosnom kabinom za punjenje s funkcijom prikaza napajanja, automatskim punjenjem, praktičnijeTo install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.