True
Da li Ukupan iznos poruđžbine sadrži i cenu dostave

Jeste, cena dostave je uračunata u ukupnom iznosu. U poslednjom koraku Vaše porudžbine, dobićete ukupan iznos sa svim troškovima koji su uračunati, gde je cena dostave, PDV i cena proizvoda. Kada preuzimate pošiljku, nećete morati da plaćate ostale dodatne troškove.

Kako da proverim status pošiljke

Status pošiljke možete proveriti preko svog naloga ili preko linka koji je poslat na email adresu. U PDF-u, koji Vam je poslat, nalazi se, takođe, broj pošiljke za praćenje.

Još nisam dobio pošiljku, kako da se informišem

Ukoliko još uvek niste obavešteni od kurirske službe u vezi pošiljke, a Vaša porudžbina je poslata, molimo Vas da pozovete kurirsku službu D express i informišete se o njenom statusu.

Obračunavanje cene dostave

Obračunavanje cene dostava, odnosno cene isporuke, zavisi od težine paketa i obračunava se automatski kada dodajte. Detaljnije informacije možete pronaći na sledećem linku  Isporuka . Isporuka za porudžbine preko 5000 dinara je besplatna, ali dodatni troškovi pouzeća ostaju.

Da li je isporuka obezbeđena van teritorije srbije

Dostava je moguća na teritoriji cele Srbije, uključujući Kosovo i Metohiju.

Da li je dostava najavljena ranije

Neposredno pre isporuke kontaktiraće Vas kurirska služba, kako bi Vam najavili preuzimanja pošiljke i proverili da li je možete preuzeti.

Koliko dana je potrebno za isporuku
  • Isporuka traje 1-2 radna dana ukoliko je na stanju. 

  • Ukoliko piše Rezervacija, isporuka će biti u navedenom datumu.

Nisam Dobio/la fakturu 

Faktura se kreira, kada kurirska služba obavesti da je porudžbina preuzeta. Fakturu dobijate na email adresu, u elektronskoj formi, u PDF fajlu. Možete je preuzeti i sa svog naloga, u bilo koje vreme.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.