True

Načini plaćanja


1. Pouzećem

Plaćate kuriru prilikom isporuke. Plaćanje je u gotovini, plaćate iznos kupovine i troškove isporuke koje je obračunala kurirska služba. 

 

2. Uplatom na račun pre slanja

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun.

Ukoliko ste izabrali ovakav način plaćanja, podatke za uplatu možete pronaći u PDF-u koji Vam je poslat na mail, ili klikom na link "Pogledaj porudžbenicu", koji Vas vodi na sajt, gde ćete pronaći opciju za preuzimanje PDF-a u kome se nalaze podaci, kao što je prikazano na slici.

 

Avansno se uplaćuje kompletan iznos, sa troškovima dostave (troškovi naloga za uplatu nisu uračunati u kompletan iznos i zavise od banke preko koje vršite uplatu). 

Napomena:

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Vaš iznos sa računa kreditne kartice dobija se konverzijom cene evra u srpski dinar prema aktuelnom kursu Banke. Kada punite vašu kreditnu karticu, isti iznos se pretvara u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat konverzije postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na originalnu cenu koja je navedena na sajtu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.