True
    

Dostupnost i cena su navedeni na sajtu. Većina proizvoda je kod naših dobavljača, pa se dostupnost sinhronizuje više puta na dan, ali se i provera vrši u realnom vremenu. 

Cene se, takođe, formiraju prema cenama koje su trenutno kod naših dobavljača i mogu biti promenjene u bilo kom trenutku. Zato Vas molimo da koristite sajt, za proveru cena i dostupnosti.

Kako da poručim preko Sajta

Na sledećem linku, nalazi se detaljno uputstvo kako možete da kupite određeni proizvod, objašnjeno po koracima, kao i kratak video Kako da poručim Popunite određeni formular, a mi ćemo Vam poslati porudžbinu u najkraćem roku.

Kako da pronađem željeni proizvod

Proizvod možete pronaći na dva načina:
    1. Korišćenjem pretrage (u gornjem desnom uglu). Unestite ključne reči vezane za željeni proizvod - najčešće naziv, robna marka, model ili šifra proizvoda. 

    2. Drugi način je da proizvod pronađete kroz kategorije (iz menija sa leve strane). Pronađite kategoriju proizvoda, a zatim pronađite željeni proizvod u listi odabrane kategorije. 

Kako da pronađem bateriju ili punjač za laptop

Bateriju za laptop možete pronaći pomoću njene oznake, na sledećem linku se nalazi detaljno uputstvoBaterije

Punjač za laptop, možete pronaći pomoću njegovog konektora, na sledećem linku se nalazi detaljnije uputstvo Punjači

Šta predstavlja Lista Želja

Pored svakog proizvoda uz opciju “Dodaj u korpu” nalazi i opcija za dodavanje proizvoda u listu želja. Pomoću opcije Lista želja omogućeno Vam je da napravite listu proizvoda koji vam se sviđaju i da ih sačuvate u svom nalogu, pa da ih po potrebi brzo i lako pronađete i kupite kada budete odlučili. Listu želja možete koristiti samo ako ste registrovani korisnik na sajtu. 

Kako da kupim kao pravno lice

 Porudžbinu možete izvršiti kao pravno lice. Prilikom popunjavanja podataka potrebno je da izaberite opciju „Pravno lice“ i popunite naziv firme, matični broj i PIB. Registracija je obavezna. Kada se poruči proizvod, imate opciju za kreiranja naloga. Molimo Vas, da se registrujete. Detaljnije možete pročitati na sledećem linku Pravna Lica

Uslovi korišćenja za pravna lica se razlikuju - npr. nije moguće vratiti ispravan proizvod. Detaljnije možete pročitati na sledećem linku Uslovi Korišćenja

 
 
Pogledajte uputstvo kako možete da kupite kao pravno lice.
 Kako da Otkažem porudžbinu

Narudžbinu možete da otkažete tako što možete odgovoriti na mail koji ste dobili ili klikom na link "Pogledaj porudženicu", gde treba da ostavite komentar da otkazujete Vašu porudžbinu.

 Radno Vreme Podrške

Radno vreme iTrade online podrške (chat, email) je: 

  • Ponedeljak - petak: 10-14h 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, naša online podrška je tu da Vam pomogne.

Na koji telefon mogu da Vas dobijem 

Trudimo se da sve informacije vezane za naše proizvode, napišemo na sajtu i budu vam dostupne u bilo kom trenutku. Ukoliko Vam je potreban podatak koji ne možete da pronađete na sajtu, možete pisati našoj online podršci na email ili chat. Nemamo call operatere.

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea. Usu bonorum inermis efficiantur

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea. Usu bonorum inermis efficiantur

Da li možete Lično preuzeti podrudžbinu na našu adresu

Mi smo internet prodavnica, poslujemo samo online. Porudžbine šaljemo isključivo kurirskom službom.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.